Fiskalne kase i štampači

KIKINDA Nemanjina 36; 0230/432-102
NOVI SAD Danila Kiša 1; 021/63-33-646
SUBOTICA Dimitrija Tucovića 7; 024/521-202
info@bus.co.rs
Pored telekomunikacija HCP je svoj razvoj usmerio i na polje fiskalnih uređaja. Kao rezultat tog razvoja dobili smo "prvu srpsku" fiskalnu kasu HCP Integra.
Detaljnije
Kvalitetni uređaji, izvanredan odnos cene i performansi, dobro organizovana distributivna i servisna mreža, kvalitetna i brza usluga, INT Raster fiskalne kase i štampači.
Detaljnije
Geneko fiskalne kase i štampači namenjeni su evidentiranju prometa u svim tipovima maloprodaje: velikim trgovinskim sistemima, supermarketima, zanatskim i trgovinskim radnjama kao i u uslužnim delatnostima poput zdravstva i turističkih agencija.
Detaljnije
Zahvaljujući kvalitetnim fiskalnim kasama, izvanrednom odnosu cene i performansi, dobro organizovanoj distributivnoj i servisnoj mreži (250 distributera i servisera širom Srbije), kvalitetnoj i brzoj usluzi, GALEB GROUP je realizovao na tržištu više od 120.000 fiskalnih kasa.
Detaljnije
ComTrade fiskalne kase više se ne nalaze u našoj ponudi, ali za sve korisnike koji poseduju ove kase ili štampače, obezbeđen je redovan servis, održavanje i rezervni delovi.
 
HCP Epson TM-260F je idealan fiskalni štampač za korisnike kojima je brzina štampe na prvom mestu. Svetski poznat brend EPSON i domaći fiskalni deo garantuju pouzdan i siguran rad. Štampač ima integrisani GPRS modem koji omogućava automatsko slanje izveštaja Poreskoj upravi, sa već podešenim parametrima.